Home TV serije Louie (2010)

Louie (2010)

Louie (2010)
3
0

Nemoj ni pokušavati ući dolje!Louis C.K. je otkriće samo takvo!

Tko je on? Komičar u četrdesetdrugoj s propalim brakom iza sebe koji se jako trudi u odgoju dvije kćerke. Jako je realan te raspižđen na količinu bullshita koji nas okružuje. I ima nešto za reći o tome. Ima i svoju seriju “Louie” čiji koncept je najlakše opisati spojem svakodnevnih bizarnih situacija narezanih stand-up prekidima.

Komičari se najbolje snalaze na teveu kad glume ono što pišu (Denis Leary je školski primjer) i zato je jako dobro što se Louis izborio za paket-aranžman jer ‘Louie’ osvaja stvarnošću viđenog, neugodom u razini Rickyja Gervaisa (koji se usput epizodno pojavljuje ulogom najgoreg liječnika u povijesti televizije savršeno kontrirajući ‘Hitnim službama’ i ‘Klinikama Schwarzwald’) te bizarlukom koji ponekad odlazi čak i do granica ‘Straha i prezira u Las Vegasu’. Ali opet, koliko god određene situacije djelovale znanstveno-fantastične, fascinira lakoća izvedbe i taj zarazni osjećaj stvarnog i pušljivog.

Uz ‘Louie’, Louisa možete gledati i u izvrsnom stand-upu ‘Hillarious’ koji je možda najbolje zavrtiti za upoznavanje s likom i djelom. Ako vas zanima što zajedničko nemaju Ray Charles i Hitler, koliko smo svi čangrizavi i u kakvim smo situacijama najgori, koji su to “bijeli problemi”, zašto poniji grizu djecu i kako kroz rektum do druge dimenzije, Louis C.K. ima odgovore.

Suze liju plave očiNa putu prema jugu

Image Vidi trailer

 

(3)

Marko Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

LEAVE YOUR COMMENT