Home Traileri Trailer za ‘Phobos’ (2010)

Trailer za ‘Phobos’ (2010)

Trailer za ‘Phobos’ (2010)
0
0

ImageMalo ruske jeze! Producenti su opako gladni internacionalne distribucije pa su ‘Phobos’ krenuli odmah promovirati s engleskim titlovima. Iako na prvu djeluje kao još jedan u nizu tinejdžerskih slashera u podzemnim tunelima / napuštenoj hali kojom tamani neki koljač pa se mic-po-mic otkrivaju razlozi i pozadina njegovog/njenog ludila, izgleda da su tovariši u mrak sakrili nešto nadnaravnije. Bravo majstori (ako su internetska naklapanja točna)! Vizualno izgleda vrlo impresivno i svakako im želimo puno sreće u osvajanju svijeta nakon skore premijere krajem ožujka. A o čemu se zapravo radi?
Phobos je klub smješten u napušteni podzemni bunker, a idealno je skrovište za studentske tulume u vruće ljetne noći. Umjesto ludog partyja, zatvaranjem glomaznih vrata počinje zlo.

Malo ruske jeze! Producenti su opako gladni internacionalne distribucije pa su ‘Phobos’ krenuli odmah promovirati s engleskim titlovima. Iako na prvu djeluje kao još jedan u nizu tinejdžerskih slashera u podzemnim tunelima / napuštenoj hali kojom tamani neki koljač pa se mic-po-mic otkrivaju razlozi i pozadina njegovog/njenog ludila, izgleda da su tovariši u mrak sakrili nešto nadnaravnije. Bravo majstori (ako su internetska naklapanja točna)! Vizualno izgleda vrlo impresivno i svakako im želimo puno sreće u osvajanju svijeta nakon skore premijere krajem ožujka. A o čemu se zapravo radi?
Phobos je klub smješten u napušteni podzemni bunker, a idealno je skrovište za studentske tulume u vruće ljetne noći. Umjesto ludog partyja, zatvaranjem glomaznih vrata počinje zlo.Image

(0)

Marko Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

LEAVE YOUR COMMENT