Home Traileri Trailer za još jedan SyFy masterpis ‘The Sharknado’ (2013)

Trailer za još jedan SyFy masterpis ‘The Sharknado’ (2013)

Trailer za još jedan SyFy masterpis ‘The Sharknado’ (2013)
4
1

Sharknado
Sharknado
Taman smo mislili da smo vidjeli sve, ali vrijeme je pokazalo da uvijek može bolje (gore), luđe, zabavnije i WTF-astičnije. Televizijska kuća SyFy specijalizirala se u proizvodnji ovakvih jeftinih naslova, a za ‘The Sharknado’ (2013) znatno su promijenili marketing strategiju (plaćeni oglasi + trailer pa nabij gledanost koliko god ide) te su u maniri najvećih ljetnih blockbustera prvo lansirali plakat koji je instantno pomeo blogosferu zarazno bedastom premisom – Tara Reid protiv morskih pasa u tornadu. Jutros su objavili i trailer te su dolili dodatne galone kerozina u vulkan izgrađenog hypea.

Ljetne sparine brže prođu s gremlinskim projekcijama ovakvih naslova jer teško da nije zabavno gledati kako renderirana velika bijela psina poput Tomahawka leti zrakom jedući sve pred sobom, a sigurno je zabavnije kad je u pitanju riba-čekić. Ili riba-pila pa će protagonisti “trebati veći helikopter”. A tu je i Tara Reid koja svim silama pokušava oživjeti nekad tako perspektivnu glumačku karijeru. Premijera je u četvrtak 11. srpnja pa tko voli – nek izvoli.

(4)

Marko Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

Comment(1)

  1. Nešto mi govori da će se Tara s ovim filmom vratiti u A-listu holivudskih glumica.
    Ne zaboravimo da je i Jamesu Cameronu (autoru dva najgledanija filma svih vremena)veliki proboj omogućio film s letećim ribama.

LEAVE YOUR COMMENT