Trailer za još jedan SyFy masterpis ‘The Sharknado’ (2013) – Žuti titl
Home Traileri Trailer za još jedan SyFy masterpis ‘The Sharknado’ (2013)

Trailer za još jedan SyFy masterpis ‘The Sharknado’ (2013)

Trailer za još jedan SyFy masterpis ‘The Sharknado’ (2013)
4
1

Sharknado
Sharknado
Taman smo mislili da smo vidjeli sve, ali vrijeme je pokazalo da uvijek može bolje (gore), luđe, zabavnije i WTF-astičnije. Televizijska kuća SyFy specijalizirala se u proizvodnji ovakvih jeftinih naslova, a za ‘The Sharknado’ (2013) znatno su promijenili marketing strategiju (plaćeni oglasi + trailer pa nabij gledanost koliko god ide) te su u maniri najvećih ljetnih blockbustera prvo lansirali plakat koji je instantno pomeo blogosferu zarazno bedastom premisom – Tara Reid protiv morskih pasa u tornadu. Jutros su objavili i trailer te su dolili dodatne galone kerozina u vulkan izgrađenog hypea.

Ljetne sparine brže prođu s gremlinskim projekcijama ovakvih naslova jer teško da nije zabavno gledati kako renderirana velika bijela psina poput Tomahawka leti zrakom jedući sve pred sobom, a sigurno je zabavnije kad je u pitanju riba-čekić. Ili riba-pila pa će protagonisti “trebati veći helikopter”. A tu je i Tara Reid koja svim silama pokušava oživjeti nekad tako perspektivnu glumačku karijeru. Premijera je u četvrtak 11. srpnja pa tko voli – nek izvoli.

(4)

Marko Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

Comment(1)

  1. Nešto mi govori da će se Tara s ovim filmom vratiti u A-listu holivudskih glumica.
    Ne zaboravimo da je i Jamesu Cameronu (autoru dva najgledanija filma svih vremena)veliki proboj omogućio film s letećim ribama.

LEAVE YOUR COMMENT