Home Najave ŽUTI TITL VAS VODI NA FAR EAST FILM FESTIVAL!

ŽUTI TITL VAS VODI NA FAR EAST FILM FESTIVAL!

ŽUTI TITL VAS VODI NA FAR EAST FILM FESTIVAL!
0
0
FEFF 10Žuti titl i Far East Film Festival organiziraju besplatno noćenje u Udinama za hrvatske ljubitelje Azijskog filma!

Partnerski odnos Žutog titla i Far East Film Festivala u Udinama (Italija), najvećeg festivala azijskog filma izvan Azije, ove je godine snažniji nego ikada pa s ponosom možemo ponuditi posebni aranžman za hrvatske ljubitelje azijske kinematografije – besplatno noćenje s ponedjeljka, 21. travnja na utorak, 22. travnja.


Maksimalan broj ljudi kojima FEFF u suradnji sa Žutim titlom pokriva noćenje jest 20, a preporučeno je da se jave u grupama od po 3-4 osobe, obzirom da će tako biti smješteni. Svi filmofili, studenti, blogeri, novinari, znatiželjnici i filmski fanatici su pozvani, a sve što trebaju napraviti jest na e-mail info@zuti-titl.com poslati imena, prezimena i kontakt (telefon i e-mail) osoba koje bi putovale u Udine na ta dva dana (naravno, u slučaju dužeg ostanka, može se pokušati rezervirati smještaj preko organizacije festivala, uz novčanu naknadu).

Krajnji rok za prijavu je 5. travnja!

Far East Film Festivala traje od 18. do 26. travnja, a ove godine održava se svečano, jubilarno deseto izdanje. Poseban gost festivala bit će slavni redatelj Johnnie To (Hong Kong), poznat po hitovima koji su igrali i u hrvatskim kinima, kao što su 'Election' ('Izbori') i 'Exiled' ('Prognani').

Udine su već 10 godina epicentar azijskog filma – prijašnji gosti festivala bile su ikone u rangu Stephena Chowa i Takashi Miikea, a Johnnie To je svoju karijeru na Zapadu gradio upravo u Udinama, prije uspjeha na festivalima kao što su Cannes, Venecija i Berlin. U Udinama je 1998. osvojio i nagradu publike za svoj film 'A Hero Never Dies'.

Više informacija o festivalu i foršpan za FEFF koji je režirao ugledni redatelj Pang Ho-cheung ('Isabella') potražite ovdje ili na stranicama www.fareastfilm.com.

U očekivanu vaših e-mailova, pozdravlja vas

Žuti titl

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT