Home Najave www.velimir-grgic.com

www.velimir-grgic.com

www.velimir-grgic.com
2
0

Velimir-grgic.com - izvor mnogih užitaka

Velimir-grgic.com – izvor mnogih užitaka

Kada sam 1996. godine prvi put u informatičkom kabinetu Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu sjeo za Netscape, rekao gospodinu adminu da mi otvori taj WWW i dobio slom živaca čekajući da tada traljava Carnetova veza pogoni sva ta silna multimedijalna prostranstva World Wide Weba o kojima sam do tada samo čitao, prakticiravši bratov crno-bijeli BBS u godinama koje su mu prethodile, mogao sam sanjati samo jedno – da ću jednog dana, kada budem velik i jak, i sam moći imati .com website sa svojim imenom.

Kako bi obilježili desetu obljetnicu ovog događaja, genijalci iz dizajnerske korporacije Formalin Dizajn i ja zgotovili smo Website na adresi www.velimir-grgic.com, koji prati rad Velimira Grgića, poznatijeg kao mene, a nekima poznatijeg i kao koautora Žutog titlovlja i još koječega spomenutog u biografijama na upravo tim stranicama.

Na dotičnom websiteu tako možete pronaći ulinkani izbor Grgićevih članaka s Tportala (zajednički nazivnik: pop-kultura, seks i politika), a u danima koji slijede on će se nadopunjavati novim unosima, novim linkovima i novim vijestima vezanima uz izlaske novih članaka (Tportal, Trigon, Klik…) i novih knjiga. Također, tu je i zbirka linkova na Web dućane u kojima možete online kupiti (čitaj: za manje para) sve knjige na kojima je dotični gospodin iz URL-a do sada radio.

Posjetite www.velimir-grgic.com, surfajte, čitajte, gledajte, kupujte, uživajte i javite se s kojim mejlom (osim spama i virusa, hehe)…
Image

(2)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT