Home Najave Žuti titl i Continental film daruju, snaga klade valja

Žuti titl i Continental film daruju, snaga klade valja

Žuti titl i Continental film daruju, snaga klade valja
0
0

ImageU suradnji s Continental filmom odlučili smo podijeliti nešto DVDova što će odsad biti sve češća praksa.

Za probijanje leda i početak divne suradnje, odabrali smo ‘Final Destination III’ jer nemamo ništa protiv tinejdžerskog hororora, a vjerujemo da dijelimo mišljenje s vama. Ako smo u krivu i to ćete imati
prilike pokazati. O tome kasnije…

Kako uvijek iskemijamo neki mehanizam nagrađivanja, za ovaj put i općenito buduće nagrađivanje smo odlučili popularizirati komentiranje tekstova i inicirati jači angažman na Forumu. Stoga vas pozivamo da se malo aktivnije priključite na Žuti titl jer će o tome dosta ovisiti nagrađivanje.

Zato ćemo zajedničkom odlukom prvi ‘FD 3’ DVD pokloniti našem dragom Trubi da mu pokažemo koliko cijenimo njegovu stalnu aktivnost, angažman i trud jer samo tako možemo proširiti Žuti titl i graditi još bolji i još kvalitetniji filmski portal. Truba, javi se na naš email sa osobnim podacima.

Drugi DVD će osvojiti netko od vas. Preko forme za komentare opišite iznesite mišljenje o teen hororima. Najdivniji prolazi, ostalima više sreće drugi put.

Hrvatsko DVD izdanje ima dosta dodataka i audio komentar, a i sam film je OK i zapravo dosta dobar, baš kao i prva dva. Pa navali narode…

Image

(0)

LEAVE YOUR COMMENT