Home Najave Roger Corman dolazi u Sloveniju!

Roger Corman dolazi u Sloveniju!

Roger Corman dolazi u Sloveniju!
2
0
Roger Corman

Roger Corman

Vjerovali ili ne, istina je – Roger Corman ovogodišnji je gost festivala Grossmann u Ljutomeru!

Naši dobri stari prijatelji, a od ove godine i punokrvni partneri s festivala filma & vina Grossman, u Ljutomer dovode jednu od najvećih ikona filmske povijesti, redatelja, producenta, scenarista i kralja B-filma Rogera Cormana!

Prošle godine, glavni gost festivala bio je Lloyd Kaufman, a ove godine ide se korak dalje, s dovođenjem čovjeka koji stoji iza filmova poput 'Death Race 2000', 'Piranha', 'The Little Shop Of Horrors'…, kao i karijera nekih od najvećih imena u povijesti američkog filma: Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, Jack Nicholson, James Cameron, Jonathan Demme i Ron Howard počinjali su i učili kod Cormana!

Organizirat će se i radionice s Cormanom i svakakva čudesa, o čemu ćemo još iscrpno i na vrijeme pisati na ovim stranicama. U svakom slučaju, počnite planirati svoj put u Sloveniju od 9. do 16. kolovoza, kada se održava Grossmann!

 

(2)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT