Home Najave LLOYD KAUFMAN DOLAZI NA FESTIVAL GROSSMANN!

LLOYD KAUFMAN DOLAZI NA FESTIVAL GROSSMANN!

LLOYD KAUFMAN DOLAZI NA FESTIVAL GROSSMANN!
0
0

Lloyd Kaufman, ikona nezavisnog filma i čelnik najstarijeg i jedinog istinski nezavisnog filmskog studija na svijetu (Troma), dolazi na filmski festival u Sloveniju, gdje će održati tečaj snimanja niskobudžetnih filmova!

Lloyd Kaufman

Lloyd Kaufman

Grossmannov festival filma i vina i ove će se godine odžati u Ljutomeru (Slovenija), nedaleko od Zagreba, i to od 6. do 11. kolovoza 2007.

Glavna zvijezda trećeg po redu festivala bit će američki redatelj i glumac LLOYD KAUFMAN, koji će održati 'Make Your Own Damn Movie! The Master Class', svoj legendarni osmosatni tečaj snimanja niskobudžetnih filmova (DVD verziju tečaja predstavili smo ovdje).

Prijavnicu i uvjete prijave za tečaj, na koji su pozvani i svi zainteresirani stanovnici Hrvatske i okolice, pronaći ćete na web adresi www.grossmann.si, a dodatne informacije možete potražiti i na e-mailu: info@grossmann.si ili na telefonima: 00386 41 380 517 / 00386 41 345 675

Kaufman, čovjek koji je utjecao na karijere Petera Jacksona, Quentina Tarantina i Sama Raimija, autor je klasika 'The Toxic Avenger' i čelnik studija Troma, kao i autor knjige 'Make Your Own Damn Movie!', što je ujedno i slogan ovogodišnjeg Grossmana. Kod njega je učio i Eli Roth, autor hitova 'Hostel' i 'Hostel 2'.

Na Grossmannu će se, uz poznate Kaufmanove filmove iz produkcije studija Troma, prikazati i njegov najnoviji redateljski uradak 'Poultrygeist: Night of The Chicken Dead', što će biti Europska premijera ove hvaljene horor-komedije.

Uskoro očekujte ostale novosti o festivalu Grossman, koji bi trebao ugostiti još velikih zvijezda nezavisnog filma!

Prijavnice za 'Master Class' možete skinuti ovdje ili, kao i ostale detalje o festivalu, potražiti na:

www.grossmann.si

Dodatan info o Tromi na: www.troma.com

Kako je bilo prošle godine na Grossmannu, pročitajte ovdje

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT