Home Najave ‘Katane, lignja, bradavice’ u KSET-u

‘Katane, lignja, bradavice’ u KSET-u

‘Katane, lignja, bradavice’ u KSET-u
0
0

'Katane, lignja, bradavice'Nedjelja, 28.01.2007. u KSET-u

Promocija knjige "Katane, lignja, bradavice" Velimira Grgića + projekcija filma 'The Glamorous Life of Sachiko Hanai'!!!!


The Glamorous Life Of Sachiko Hanai (2005)

Originalni naslov: Hanai Sachiko no Karei no Shogai
Redatelj: Mitsuru Meike
O čemu je riječ?
Aktivistička pinku komedija s kloniranim prstom Georgea W. Busha i njegovim aktivnostima u vagini simpatične djevojke.
Zašto to moram pogledati?
Djevojka dobije metak u čelo i preživi pa u rupu gura klonirani prst Georgea W. Busha (s noktom obojanim u američku zastavu), nakon čega postaje genije koji čita filozofiju, citira Kanta i Sartrea, koristi Noama Chomskog kao afrodizijak, a odmah potom i ševi sve pred sobom, s odgođenim djelovanjem osjeta. Zvuči nevjerojatno? I više je od toga. Osim što je jedna od najbizarnijih pinku eiga svih vremena, ‘The Glamorous Life Of Sachiko Hanai’ je postao i neočekivani festivalski favorit na Zapadu, u trajanju za taj žanr inače neobično dugih 90 minuta. Ako želiš snimiti film s političkim elementima, producent odmah kaže: Čekaj malo! Ali s pinku filmovima, stvari funkcioniraju drugačije, u njih možeš staviti što god želiš: politiku, komediju, sve, najvažnije je da su unutra scene seksa, objašnjava Meike, koji je ‘The Glamorous Life Of Sachiko Hanai’ utemeljio na japanskoj mangi ‘The 3 Eyed Boy’, koliko i na Woody Allenu. Ova urnebesna, originalna, intelektualna i neponovljiva musaka sadrži i sjevernokorejskog špijuna, figurice, snifanje gaćica pred smrt, Bushovo urnebesno ukazanje na TV-u, debele agentice i jedno veselo iznenađenje nakon odjavne špice. Sve u svrhu borbe za svjetski mir. I dobar seks.

Start @ 20:00, Upad besplatan.

 

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT