Home Najave CANNES 2008. – VEČER FORŠPANA U KINO KLUBU JADRAN FILMA

CANNES 2008. – VEČER FORŠPANA U KINO KLUBU JADRAN FILMA

CANNES 2008. – VEČER FORŠPANA U KINO KLUBU JADRAN FILMA
0
0
'Tokyo Gore Police'

‘Tokyo Gore Police’

Pridružite nam se u ugodno rashlađenoj prostoriji Kino kluba Jadran Film, u srijedu 11. lipnja s početkom u 19 sati, kada će se održati posebna večer u organizaciji Žutog titla – večer foršpana prikupljenih na ovogodišnjem festivalu u Cannesu!

Po prvi puta u Hrvatskoj, ekskluzivne projekcije na velikom platnu – novi promotivni video za japanski horor spektakl 'Tokyo Gore Police', kao i najnoviji promotivni video za 'Tsunami', još nedovršeni apokaliptični CGI blockbuster iz Tajlanda!

Sve to i puno više pogledajte u srijedu 11. lipnja u 19 sati, u Kino Klubu Jadran filma u Dubravi, na velikom platnu, kada ćemo foršpanima predstaviti i hrpetinu filmova iz kataloga kompanije Eleven Arts, zadužene distribuciju suludih japanskih eksploatacijskih filmova, horore i akciju, naslove poput 'Oh! My Zombie Mermaid' i 'Blind Beast vs Killer Dwarf' ili erotiku sa Sorom Aoi, najvećom japanskom porno zvijezdom današnjice.

Dođite u srijedu na ugodno druženje uz ekskluzivne foršpane s ovogodišnjeg Cannesa; povedite prijatelje i znance, prenesite ovu vijest svijetom!

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT