Home Žute vijesti Milan&Milan ponovo u akciji: ‘The Maddening’

Milan&Milan ponovo u akciji: ‘The Maddening’

Milan&Milan ponovo u akciji: ‘The Maddening’
0
0

Milan Todorović i Milan Konjević ponovo iza kamere!

 

Craig Fairbrass

Craig Fairbrass

Ne, još nije riječ o ‘Zoni mrtvih 2’  – ali i ovaj puta je koprodukcija, ovaj puta velško-srpska, a ovaj puta horror na tragu (kako se čini) Romerovog ‘The Crazies’… Evo kratkog teaser infoa kojeg nam je javio Todorović:

 

THE MADDENING

Američki rock band pravi neplanirano skretanje tokom svoje evropske turneje i dolazi u Srbiju da održi koncert. Međutim, vrlo brzo se nađu usred masovnog ludila izazvanog vojnim otrovom, gdje zaraženi stanovnici imaju želju za ubijanjem. Jedini koji im priskače u pomoć je bivši vojnik UN-a…

Za sada je potvrđen poznati britanski glumac Craig Fairbrass (‘Rise of the Footsoldier’, ‘Dead Cert’, ‘Far Cry’, The Bank Job, ‘Cliffhanger‘…) u ulozi žestokog ex-vojnika.

Režije su se prihvatili Milan Konjević i Milan Todorović, a producent je Julian Richards nagrađivani velški redatelj filmova ‘The Last Horror Movie’ i ‘Summer Scars’. Film će biti velško-srpska koprodukcija, snimat će se u Srbiji, a ekipi se pridružio i Nikola Pantelić, koji je bio izvršni producent ‘Srpskog filma’.

Trenutno se radi na zatvaranju budžeta, obilasku lokacija i izradi plana snimanja. Uskoro će biti poznata i druga imena u glumačkoj podjeli, a najvjerovatnije će jednu ulogu igrati “special guest star“, koji je za sada u pregovorima…

Detalje donosimo čim saznamo više!
Image

(0)

LEAVE YOUR COMMENT