Home online kino ‘Zmajev bijes / Dragonrage’ (2005)

‘Zmajev bijes / Dragonrage’ (2005)

‘Zmajev bijes / Dragonrage’ (2005)
6
0

Zmajevi i uziji
Zmajevi i uziji
Buđenje domaćih digitalnih filmmejkera zaslužuje svaku pažnju te smo ponosni što možemo predstaviti i poneki konkretniji uradak od teasera/trailera.

‘Zmajev bijes / Dragonrage’ (2005)
Redatelj: Ivica Pustički
Scenarij: Aleksandar Zemunik
Žanr: Akcija, Triller
Godina: 2005.
Država: Hrvatska
Glume: Asja Boroš, Ivan Butorac, Krunoslav Combaj, Jakov Ereš, Tomislav Gojanović, Ivica Pustički, Matija Tomšić, Darko Vučenik, Igor Vučenik, Aleksandar Zemunik.
Detaljne informacije o filmu + making of + sve što vas zanima o autoru i projektima saznajte na službenom blogu

Radnja: Plaćeni ubojica “Zmaj” (Ivica Pustički) je jedan od najboljih u tom poslu na ovom području, i već godinama obavlja prljave poslove za jednog od najmoćnijih narko bossova i zločinačkih šefova u Zagrebu, “Ljigavog” Peru (Jakov Ereš). Ali taj posao mu je već polako dojadio, te se je Zmaj poželio povući, i zatraži od “Ljigavog” Pere finalnu isplatu za dugogodišnju službu. No Pero ne želi ni čuti za to, pa Zmaj sam uzme zaslužene novce (pola milijuna €), i pritom ubije jednog od Perinih bodyguarda. Peru to jako razljuti, pa plati dvojci korumpiranih policajaca, Martinu (Aleksandar Zemunik) i Profi, koji također često obavljaju prljavi posao za njega (Matija Tomšić) da ubiju Zmaja. Njih dvojca uspiju povratiti novce, ali ne i ubiti Zmaja, već ga samo rane. A Zmaj sad bjesniji nego ikad prije, naoružan do zuba, uzima stvari u svoje ruke, ulozi su veliki, napetost raste…korumpirani policajci, mafija, zločinački šefovi…ma tko god da mu se nađe na putu, osjetit će njegov bijes!
30 minuta / cca 100MB stream

(6)

Marko Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

LEAVE YOUR COMMENT