Home Festivali Počele su prijave za festival ‘Plavi zub’

Počele su prijave za festival ‘Plavi zub’

Počele su prijave za festival ‘Plavi zub’
0
0


Plavi zubWeb stranice www.plavizub.com službeno su počele primati filmove svih koji se žele prijaviti!

'Plavi zub' je prvi filmski festival u kojem mogu učestvovati doslovno svi, a jedini kriterij za prijavu na festival je da je autor film snimio mobilnim telefonom.
Danas ranom zorom, 19. studenog, pokrenut je www.plavizub.com, službena web stranica festivala na kojoj se primaju prijave svih zainteresiranih za sudjelovanje. Sve zaprimljene filmove pregledati će naš žiri te ih, prema redu prijavljivanja, uvrstiti na web!

Na stranici možete pronaći i neke ogledne filmove koji vam mogu biti smjernice u snimanju vlastitih radova, a naši webmasteri rado će vam pomoći oko tehničkih pitanja vezanih uz formate i upload filmova. Filmove možete prijaviti u četiri kategorije:

1. krivo je more / more then words (ljubavni)
2. štefica cvek u raljama života / life is life (život)
3. hajde da ludujemo / I don't feel like dancing (glazba)
4. ima li pilota u avionu? / LOL (humor)

Iste će kategorije biti pojedinačno nagrađivane od strane publike na samom festivalu 06. prosinca u kinu Europa. Prestižnu Grand Prix nagradu dodjeljuje žiri, u sastavu Livio Badurina, Kristijan Milić, Velimir Grgić i Ana Hušman.

 

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT