Home Festivali Far East Film Festival – dolazi Johnnie To!

Far East Film Festival – dolazi Johnnie To!

Far East Film Festival – dolazi Johnnie To!
1
0

FEFF 10Najveći i najbolji festival azijskog filma na Zapadu ove godine slavi 10 godina postojanja – posebni gost je Johnnie To osobno!

Johnnie To čovjek je koji je svoj zapadnjački proboj i otpočeo na festivalu u Udinama, a iako se od njega malo odmakao kada je u Cannesu pronašao svoj novi dom, sada će vratiti uslugu i pojaviti se kao posebni gost velike proslave, 10 godina postojanja Far East Film Festivala u Udinama.

Festival će se održati od 18. do 26. travnja, a osim To-a, vrijedi napomenuti i to da je ovogodišnji foršpan festivala izradio Pang Ho-cheung, jedna od najvećih novih redateljskih zvijezda Hong Konga, čovjek poznat po filmovima 'Men Suddenly In Black', 'Beyond Our Ken', 'Isabella'… U Udinama će se ove godine moći pogledati i svjetska premijera njegovog novog filma, kažu remek-djela 'Trivial Matters'.

Žuti titl i FEFF ove su godine razvili svoju partnersku suradnju u jako pozitivnim smjerovima, posebno za naše stalne čitatelje, kojima smo pripremili veliko iznenađenje – no, više o tome uskoro!!!

Ne zaboravite posjetiti stranice festivala na adresama:


www.fareastfilm.com


www.fareastfilmtheblog.com


Službeni video 10. festivalskog izdanja redatelja Pang Ho-cheunga

Image

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT