Home Arhiva ‘Zombies On A Plane’ (2007)

‘Zombies On A Plane’ (2007)

‘Zombies On A Plane’ (2007)
1
0

Film prepun ljepote

Film prepun ljepote

Ma kakve zmije – zombiji su u avionu!

Nisam gledao 'Snakes On A Plane' (jednostavno se ne mogu natjerati), ali oni koji jesu kažu da je avionska avantura Samuela L. Jacksona debelo inferiorna ovome, tj. da su upravo 'Zombiji' sve što 'Zmije' nisu – zabavni, napeti i krvavi moderni leteći horor masterpis!

'Zombies On A Plane' zapravo i nije pravi naziv ovog filma, već 'Plane Dead', što je ime kojim je projekt krenuo u produkciju prije nego su 'Zmije' obilježile povijest B-retromanije, ali je izbor same radnje – najjednostavnije rečeno: zombiji u avionu! – saživio sa svojim alternativnim imenom i (zasluženo) postao nešto poznatijim nego što bi to bio da nije bilo daleko razvikanijih zmijurina.

U svakom slučaju, ovo je prava bomba u kojoj američka vojska putničkim avionom prevozi svoj novi eksperiment, zombi-virusom zaražene ljude. Avion upada u oluju i zombiji ustaju pa počinju napadati putnike. Slijedi totalni masakr i apsolutni tulum – griženje, komadanje, pucačina, eksplozije, časna sestra s otkinutim nogama, leteća glava odvojena od tijela štapom za golf, kišobran nabijen kroz usta… Preporuka velika kao Boeing.

Helou!

Helou!
Buđenje

Buđenje

Image

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT