Home Arhiva ‘Virgins From Hell’ (1987)

‘Virgins From Hell’ (1987)

‘Virgins From Hell’ (1987)
4
0

Image

Friška janjetina

Indonezijska eksploatacija!

Nijedna gola bradavica, unatoč prisilnom lezbijskom petingu; nijedna gola guzica, unatoč drogi koja je istodobno i afrodizijak, koji žene pretvara u poluhipnotizirane pohotnice. Čudan je ovo film o djevicama iz škrinje azijskog eksploatacijskog filma osamdesetih, ali valjda je takva formula bila dobitna za indonezijsko tržište – nula seks, ali zato jako, jako puno sadističkog iživljavanja nad ženama, mučenja, maltretiranja, šore i pucačine.

Naše junakinje su u flourescentne vruće hlačice i čizme odjevene članice djevojačke motorističke bande, koje se svete narko-kartelu pod vodstvom Mr. Tigera. U procesu ih ipak uhvate i zatoče u logor, pri čemu film skreće u WIP žanr, a cure postaju pokusnim kunićima za afrodizijačku drogu koja će osvojiti svijet, ali i objekt za ispoljavanje Tigerovih hirova, poput davljenja i bičevanja. Lezbijske čuvarice ne treba ni spominjati.

Tu je i jedno mučenje štakorima, hrvanje s krokodilom, plesna točka, ponešto zanimljivih brkova i muški statisti koji dubliraju žene. Čisto ludilo.

Image

Obrazovni sustav
Image

Djevica u akciji

Image

(4)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT