Home Arhiva ‘Until Death’ (2007)

‘Until Death’ (2007)

‘Until Death’ (2007)
2
0
Van Damme s iglom

Van Damme s iglom

Želite li vidjeti Cro Copova idola kako si uštrcava hors u žile?
Svaki akcijski heroj sanja o ovakvoj ulozi, o punokrvnom odlasku u ‘ozbiljnost’, a Van Dammeu je, na kraju krajeva, to bio logičan put nakon niza pametnih uloga unatrag nekoliko godina.

U ovoj krimi-drami Van Damme je policajac navučen na heroin, ali usto i alkoholičar koji siluje kurve u baru, tuče se s prijateljima, prekida sa ženom koja je zatrudnjela s drugim, tuče vozače pauka koji su mu došli odvesti automobil zbog nepropisnog parkiranja…

Pokušavajući se konačno dočepati svoje glavne nemeze, zlog mafijaša Callahana, popije metak u glavu i pada u komu. Kad dođe sebi, pokušava se promijeniti i postati dobar, ali ne zaboravlja na osvetu…

Dobra pucačina, dosta krvi i jako puno drame u kojoj se Van Damme opet jako pristojno snalazi. ‘Kickboxer’ je i dalje nenadmašan, ali gledano po konvencionalnim kriterijima, ovo je definitivno jedan od njegovih najboljih filmova.

Van Damme s rupom u glavi

Van Damme s rupom u glavi
Van Damme s ganom

Van Damme s ganom

Image

(2)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT