Home Arhiva u-v-w-x-y-z ‘Zombies Of Mass Destruction’ (2009)

‘Zombies Of Mass Destruction’ (2009)

‘Zombies Of Mass Destruction’ (2009)
0
0
Miss Universe

Miss Universe

Tko bi rekao, ovo je čak i dobro!

Štoviše, skroz dobro. Počne loše, doduše, tj. ne pretjerano sjajno, sa satirom koja nije uvijek na visini zadatka. No nakon pola sata konačno krene show i sve se pretvori u jako zabavnu horor-komediju, s urnebesnim iživljavanjem goreom. A s vremenom čak i satira počinje funkcionirati pa je cijeli politički kontekst ispao dobrim temeljem, zapravo podsjećanjem na staro doba zamatanja društveno-političkih komentara u žanr.

Saga je to o invaziji zombi-virusa na malom američkom otoku, skupini različitih karaktera iz kalupa moderne Amerike (gay par, mlada muslimanka, poludjeli republikanac, još luđi kršćanski fanatici), koja pokušava preživjeti kaos. Kaos koji američki mediji tumače kao teroristički napad, naravno. Islamskih fundamentalista, naravno.

Gore je odličan, humor solidan, a politika zgodno umiješana, što 'Zombies Of Mass Destruction' čini svakako lijepim iznenađenjem. I zabavnim.

Topli obrok

Topli obrok
Hladni obrok

Hladni obrok

Image
Vidi trailer

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT