Home Arhiva u-v-w-x-y-z ‘Women’s Private Parts’ (2002)

‘Women’s Private Parts’ (2002)

‘Women’s Private Parts’ (2002)
74
0
Legendarna Annabel Chong

Legendarna Annabel Chong

I onda, kakve su te Azijatkinje?

Ta mitska bića koja gledamo po filmovima i na slikama, sitne i submisivne lutke s druge planete? Fikcija je jedno, stvarnost je nešto drugo, a komadić te stvarnosti, barem kada je Hong Kong u pitanju, pokušava nam predstaviti ovaj zabavni i nepretenciozni hiper-talkie dokumentarac.

'Women's Private  Parts' je otvaranje vrata 'babinjaka', tj. kako autorica Barbara Wong objašnjava na samom početku, žene nikada ne razgovaraju isto kada su muškarcima i kada su u ženskom društvu (baš kao ni muškarci, na kraju krajeva), a upravo ovaj film pokušava pokazati što govore i kako razmišljaju kada penisa nema u blizini. Doslovno i figurativno.

Rezultat je devedeset minuta eksplicitnih i iskrenih razgovora o seksu i svemu oko seksa, s Annabel Chong i snimkom pravog seksa s pravom prostitutkom u paketu. U svakom slučaju, iskrenije, sirovije i daleko zanimljivije od 'Seksa i grada' i sličnih pizdarija koje nam se guraju niz grlo; a osim toga, iako dolazi iz Hong Konga, daleko je bliže našoj stvarnosti od američke bajke.

Skrivena kamera

Skrivena kamera
Zgodne koke slave seks bez ljubavi

Zgodne koke slave seks bez ljubavi

Image

(74)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT