Home Arhiva u-v-w-x-y-z ‘Vipers’ (2008)

‘Vipers’ (2008)

‘Vipers’ (2008)
0
0
Ponešto za kanibale

Ponešto za kanibale

Tara Reid Vs genetski modificirane zmije? Prodano!

Tko može odoljeti ovakvoj premisi? Nijedan ljubitelj jeftinih animal attack filmova sigurno ne može, a ostali… koga briga za ostale. Naš klub je ionako ekskluzivan i da bi uopće počeli razmatrati ulazak u njega morate biti spremni na masonske rituale poput… drkanja crne mambe ili seksa s anakondom? Taru si budemo uzeli mi.

Nego, gdje sam ono stao? Aha, dakle, još jedan biser sa starom prijateljicom Hrvatske i 'ljubavnicom' Petra Graše, ovog puta horor u kojem je Tara prijateljica zmija. Običnih. Ali kad joj u život uđu mutirane sajko-otrovnice, ne preostaje joj ništa drugo nego pozabaviti se s problemom. First Comes The Slither, Then Comes The Slaughter, kako genijalno poručuje tagline.

Ove zmije ne samo da grizu nego i jedu ljudsko meso, a sve to događa se, naravno, u gradiću na obali (izolirani otok bez signala za mobitel), u savršenom 'Ralje' setingu. I prvo 'konkretno' ubojstvo (nakon obaveznog prvog klanja u prologu, izvedenog pri bijegu zvijeri iz vladinog laboratorija, ali to se ne broji) moralo je pripasti paru koji se taman počeo ševiti u šatoru. A kome drugom? Mislim, stvarno – ako to nisu sastojci jedne od najzabavnijih posudbi u videoteci ove godine, što onda jest?

Ne znam što je luđe: količina ispucanih klišeja, neopisivo dno od glume ili šeretski razgovori za vrijeme krvavih tragedija. Koje su, kao i sve ostalo, jednostavno urnebesne.

Corbin 'The Dentist' Bernsen je bed gaj, a zmije su, naravno, nacrtane.

Ponešto za fetišiste stopala

Ponešto za fetišiste stopala
I ponešto za ljubitelje mostova

I ponešto za ljubitelje mostova

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT