Home Arhiva ‘Tongan ninja’ (2002)

‘Tongan ninja’ (2002)

‘Tongan ninja’ (2002)
0
0
Tongan Ninja demonstrira snagu

Tongan Ninja demonstrira snagu

Jemaine Clement ('Flight Of The Concordes') i Craig Charles ('Crveni patuljak') u suludo zabavnom filmu o tonganskom ninji!

Suvremeni novozelandski bezbudžetni DV martial arts klasik, koji ne ide putovima Bore Leeja, ali s minimalnom količinom uloženog novca i pokojom poznatom facom dobivenom na lijepe oči isporučuje zabavnu i originalnu kiwi kung fu i ninja parodiju.

Čiji je fan i Peter Jackson, naravno, s istim korijenima u no budget igrarijama. Čudan je taj Novi Zeland, zemlja jedinstvenog humora i entuzijazma, koja ovog puta u režiji Jasona Stuttera (kojem je, začudo, ovo jedini dugometražni film u karijeri – dajte mu da snima!) donosi priču o ninji s tonganskog otočja, prisiljenog pomoći kineskom restoranu da se oslobodi reketa.

Sve to podrazumijeva i namjerno loš kung fu dubbing, 'borbe' nožem, satarom i pištoljima, jurnjavu automobilima, glazbeno scenske točke i djevojku čije je roditelje zgnječio Godzilla.

Estetska strana filma

Estetska strana filma
Action Fighter

Action Fighter

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT