Home Arhiva ‘The Hamiltons’ (2006)

‘The Hamiltons’ (2006)

‘The Hamiltons’ (2006)
6
0

Gimme a kiss...

Gimme a kiss…

Retro era u punom je zamahu, a najnoviji film koji želi biti posveta hororima sedamdesetih i osamdesetih jest ovaj solidni sajko-triler, koji više duguje zlokobnoj atmosferi 'Martina' i 'Near Dark', nego goreom ispunjenoj eksploataciji.

Što znači da lovci na krv baš i neće nešto puno doći na svoje, makar se ovdje u osnovi i radilo o vampirskom filmu. OK, krvi još i ima, ali iznutrica ne, no zato redatelji, prekrasno moronski skriveni iza pseudonima The Butcher Brothers, ionako kažu da im cilj nije bio kopirati recepte koje danas kopira većina prošlošću opsjednutog horora, već kliziti na rubu obiteljske drame, istinske neugode i laganog šoka. Barem za sada, jer njihov sljedeći film najavljen za 2009. jest čisti remake, horor klasika 'April Fool's Day'…

'The Hamiltons', dakle. Mrvica nasilja, pomalo incesta, lijepe žene… Ima duha, ali u globalu nije nikakav spektakl, mada je svakako dobrodošla friška, koliko i retro krv u novu niskobudžetnu triler-horor produkciju.

Hamiltonovi

Hamiltonovi
Obrok mu nije dobro sjeo

Obrok mu nije dobro sjeo

Image

(6)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT