Home Arhiva a-b-c-d-e ‘The Curious Female’ (1970)

‘The Curious Female’ (1970)

‘The Curious Female’ (1970)
19
0
Ovaj je curious, za female nismo sigurni
Ovaj je curious, za female nismo sigurni

Godina je 2177 – život je postao toliko sterilan i dosadan, da ga samo pornografija može učiniti zanimljivim…

Pazi ti o čemu su oni fantazirali 1970. – u dalekoj budućnosti, cijelim svijetom je zagospodario jedan divovski kompjuter: žene organizirano gube nevinost s 13 godina, planski, masovnim silovanjima od strane starijih muškaraca; monogamne veze ne postoje, a brak je podsmjeha vrijedna muzejska relikvija.

No kao i svaka druga distopijska zajednica i ova ima svoje buntovnike. Oni se tajno skupljaju na svingerskim peting-orgijama u futurističkoj spilji, ne bi li gledali zabranjenu i dekadentnu kinematografiju 20. stoljeća. To je početak filma, ima još 80-ak minuta do kraja – pogodite što slijedi?

Za početak, projekcija nijemog, crno bijelog foot fetish filma, a zatim i idiotski miks neduhovite komedije, trippy estetike i svih blagodati američke 60’s kulture koje možete poželjeti.

Sve to je, naravno, samo izgovor da bi starlete tadašnje soft pornjave imale priliku gole prošetavati pred kamerama – ali možete li se trenutno sjetiti ijednog boljeg razloga za snimanje filmova?

Natripani striptiz
Natripani striptiz
Budućnost je zakon
Budućnost je zakon

(19)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT