Home Arhiva ‘Terror In The Swamp’ (1985)

‘Terror In The Swamp’ (1985)

‘Terror In The Swamp’  (1985)
4
0
Teror u močvari

Teror u močvari

Svojoj zbirci animal attack filmova sada konačno mogu pribrojiti i – film o mutantoidnoj nutriji ubojici!

Crvi, morski psi, lavovi, psi, žohari, krokodili… Toliko divnih životinja i još divnijih filmova o njima, ali malo tko zna da je svoj film dobila i nutria, vrsta ovećeg močvarnog štakora, koji je ovdje zapravo Čudovište iz močvare, izniklo na valu močvarsploatacijskog filma.

'Terror In The Swamp'  tako je zapravo nešto između animal attack filma i horora s humanoidnim monstrumom koji tamani redneke u močvarama na jugu Amerike (autentične močvare Louisiane), čiji je glavni kiler – križanac čovjeka i nutrije (Nutriaman?), stvoren zbog eksperimenata krznene industrije – jeftina glumačka radna snaga u još jeftinijem kostimu. Tko će mu stati na kraj? Hrpa redneka predvođena vijetnamskim ratnim veteranima koji nose bazuke i suše zaklane aligatore na trijemu.

Na kraju se ne možete odlučiti tko je veće čudovište, dlakave, debele lokalne seljačine ili dlakavi, debeli glodavac s ljudskim genima u pohodu na ljudsko meso.

Prva žrtva

Prva žrtva
Nutriaman

Nutriaman

Image

(4)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT