Home Arhiva ‘Subway Monkey Hour’ (2002)

‘Subway Monkey Hour’ (2002)

‘Subway Monkey Hour’ (2002)
0
0

Marketing na djelu

Marketing na djelu

Tom Green u Japanu!

Tom Green je Bog – a ako mislite drugačije, mi vam tu ne možemo pomoći. Vaš propust. Naše beskrajno štovanje lika i djela ovog kanadskog genija suvremene komedije očito je od prvih dana, kada smo ponosno istaknuli da je 'Freddy Got Fingered' jedan od najboljih filmova svih vremena, a koji je, uz Tom Green Show, i dandanas najbolja terapija za loše raspoloženje izmišljena još od… štajaznam, Pythona, 'South Parka' i Bill Hicksa.

'Subway Monkey Hour' je anarhoidni boratovski ulični terorizam, s maksimalnom eksploatacijskom smisla za apsurd i čistokrvnom retardacijom koja rezultira… pa, najkraće rečeno, plakanjem od smijeha.

Tom Green u Japanu, dakle. Uključuje posjet zoo vrtu u Godzillinom kostimu, višestruko vrištanje u podzemnoj željeznici, lomljenje drveta rukom u karate kimonu usred Mercedesovih ureda, nastup u Elvisovom kostimu usred budističkog hrama, reklamnu akciju dijeljenja vilica gostima hotela u tri ujutro, stavljanje dilda u sushi, posjet trgovini nošenih ženskih gaćica… I još dovoljno toga da ovo bude jednom od najboljih stvari ikada prikazanih na televiziji.

Uživanje u delicijama

Uživanje u delicijama
Poteškoće u komunikaciji

Poteškoće u komunikaciji

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT