Home Arhiva ‘Sperm Palace’ (2007)

‘Sperm Palace’ (2007)

‘Sperm Palace’ (2007)
13
0
Oplodnja
Oplodnja

Japanski erotski art.

Zapakiran u kratki film, koji nije ništa drugo nego vizualna turneja kroz Toba International House of Hidden Treasures – SF Future Museum, tipični japanski hihokan, muzej seksualiziranih lutaka koji je živio od 1981. do 2000. godine. Turneju potpisuje Kyoichi Tsuzuki, fotograf i lovac na poslovično frikovite J-fenomene.

Riječ je, dakle, o kratkom filmu koji je zapravo snimka umjetničke instalacije zapakirana kao SF priča, pomoću naracije (uglavnom tekstualne) koja tu i tamo osvane preko snimaka plastičnih lutaka u cyber-porno izdanju, onda kada, kao dominantni ‘soundtrack’ cijele stvari, ne slušamo stenjanje i cvilež iz klasičnih japanskih pornića. Recimo to ovako – ‘Oh! Mikey’ susreće cyberpunk erotiku i distopijske motive budućnosti s inženjeringom nad ljudima koji odrastaju u svega tri godine i razmnožavaju se cijevima koje ‘presađuju’ spermu iz muškarca u ženu, kao i hermafroditskim kiborzima koji mogu zadovoljavati sami sebe.

Traje samo 14 minuta, ali sve to je prilično fascinantno u svojoj ‘drugačijosti’, jelte.

Umjetnost na djelu
Umjetnost na djelu
Orgije vojnika i 'umjetnih žena'
Orgije vojnika i ‘umjetnih žena’

(13)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT