Home Arhiva ‘Sleepaway Camp 3’ (1989.)

‘Sleepaway Camp 3’ (1989.)

‘Sleepaway Camp 3’ (1989.)
0
0

ImageEjtiiiz! Zakon mi je tu i tamo neki serijal startati unatraške – nisam gledao prva dva dijela (ni četvrti), no sada sam itekako dobio želju. Peti dio je, štoviše, najavljen za 2006. godinu!


Kamp New Horizons ima novo rukovodstvo i zločini iz prošlosti se pokušavaju zaboraviti. No luda Angela se vraća i kreće u obračun s cijelom postavom novog nastavka – geekovi, agresivni crnac nabrijan na elektro, bitchy Azijatkinja, opaki roker opsjednut sprejanjem svega živog i neživog završavaju narezani, umlaćeni i spaljeni, a sve to začinili su heavy metal, rasprave o Rambu, rapu i countryju te pokoji politički komentar…


Okrutna Angela Baker svoje žrtve udara granjem dok ne umru, peče sljezove kolačiće na lomači od leševa, reže glave sjekirom, a jednu zakopa do vrata nasred livade i upali kosilicu… Gaženje smetlarskim kamionom, sise i overdoziranje TV novinarke s ‘nečistim’ kokainom u prvih 10 minuta – odmah je jasno da se radi o prvoklasnoj zabavi!


ImageImage

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT