Home Arhiva ‘Sex Psycho Horror Porn’ (1970.)

‘Sex Psycho Horror Porn’ (1970.)

‘Sex Psycho Horror Porn’ (1970.)
16
0

ImageZapravo, nisam siguran da je to uopće ispravan naslov filma, ali siguran sam u tri stvari – tako se zove .avi file koji mi je dopao u ruke, ovo je stvarno pravi raritet, ali i pravi podsjetnik da se ‘bolesne’ stvari nisu počele snimati jučer, nego su se štancale i prije 24 godine!


Riječ je o američkom hard core porniću (iz 1970.!) s gore-horor uletima (iz 1970., ponavljam!), koji započinje scenom gay seksa između dvojice ružnih i dlakavih muškaraca, da bi nakon orgazma jedan od njih u eksplicitnoj i krvavoj sceni primio oštricu satare u svoj vrat. Pa onda počinje show – žena i frajer se ševe pokraj njegova leša (ali i na njemu), tijekom čega ženska odluči iz zabave popušiti pomalo i mrtvacu, da bi se zatim pokarala s vlastitim bratom na mrtvačkom kovčegu! Ima toga još, a scene valjanja u krvi miješaju se sa scenama eksplicitnog hc seksa i uletima ‘tripoidnih’ efekata, ludog ‘titranja’ boja koje nas trebaju podsjetiti da je djelo produkt LSD ere, filozofije slobodne ljubavi i naslijeđa Herschella Gordona Lewisa.


Čisti dokument vremena, nešto poput Bašćanske ploče, uglavnom.


ImageImage

(16)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT