Home Arhiva ‘Seeding Of A Ghost (1983)

‘Seeding Of A Ghost (1983)

‘Seeding Of A Ghost (1983)
0
0

Dobar dan!

Dobar dan!

Shaw Brothers i rape & revenge horor. S ubojitim fetusom!

Zapravo, počinje kao borilački rape & revenge, ali nakon što taksist čiju su djevojku silovali i ubili uz pomoć vrača iskopa njezin truli leš, crna magija ulazi u igru i stvari ulaze u teritorij čistog ludila, s etiketom 'eksploatacijski Hong Kong' uzduž i poprijeko.

Već duže vremena razmišljam o novoj misiji u životu – putovanju u Hong Kong i nabavci svih Cat III klasika na originalnim VCD-ima, a nakon ovog filma to jednostavno moram napraviti. Jer, najkraće rečeno, ovo je još jedan od čistih dragulja u zlatarnici Cat III musaka, koje skaču s full & frontal golotinje i brutalnih fajtova na natjecanje u goreu i bizarnim idejama.

U Povratku Žutog titla pisali smo o mikro-žanru HK horora slobodno nazvanim 'riganje živih crva' – jednim dijelom, 'Seeding Of A Ghost' pripada i njemu. Kao i ostalim 'mikro-žanrovima' koji tek trebaju biti prepoznati (ili bolje reći nastati): jedenje mozga (ili nečeg sličnog) žlicom iz kokosove ljuske, odvratno riganje po podu, analno silovanje muškarca s divovskom šibicom (da, dobro ste pročitali!)…

A tu su i napad WC školjke, francuski poljubac s trulim zombijem, egzorcizam gole žene uz pomoć vrućeg jajeta i mača od mahagonija, natruhe incesta, bizarni ritual oplođivanja jednog mrtvaca drugim te iskakanje fetusa iz želuca, nakon čega ubojiti mali monstrum mutira u zubato čudovište s velikim pipcima, nalik na klasični japanski tentacle hentai pa napada goste tuluma tako što mu iz usta iskače ljudskog mesa gladna glava mrtve žene! Ma, zabava za cijelu obitelj!

Zombi bejb

Zombi bejb
Špric! Špric!

Špric! Špric!

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT