Home Arhiva ‘Running Man’ (2013)

‘Running Man’ (2013)

‘Running Man’ (2013)
0
0
Noćni rad
Noćni rad

Trči, čovječe, trči.

Koeja tijekom osamdesetih nije imala akcijske komedije pa nije čudo da to nadoknađuje sada, 2013. godine, posuđujući klasični holivudski koncept, iako zbog kreveljenja i đekičenovskog kaskaderskog teatra (potpomognutom novom tehnologijom, naravno) dijelom vuče i na stari Hong Kong. Nažalost, razvučen je na više od dva sata, što znači da dobivate prošireni koktel obiteljske drame, trilera, humora, nasilja, slasnih potjera i dežurnih klišeja, sve od komične policije preko kulerskog klinca do iritantne novinarke.

I s jednim slučajnim mazohistom, običnim čovjekom koji se igrom slučaja uplete u špijunsku zavjeru te krene bježati od čitave mreže lovaca na njegovu glavu i mobitel.

Ipak, ma koliko graničio s mediokritetskom konfekcijom, ‘Running Man’ je uglavnom dovoljno zabavan komad novog korejskog žanra, koji miriše na prošlost, ali cilja i na neke nove klince.

Biciklijada
Biciklijada
Kikiriki, koštice, grickalice
Kikiriki, koštice, grickalice

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT