Home Arhiva ‘Road House 2: Last Call’ (2006)

‘Road House 2: Last Call’ (2006)

‘Road House 2: Last Call’ (2006)
0
0

Dobra s rukama i nogama, ali i hladnim oružjem

Dobra s rukama i nogama, ali i hladnim oružjem

Kako film u kojem svira country-rock bend sa seksi pratećom vokalicom i patuljkom kao animatorom može biti loš?

I ne samo to – glavnog negativca glumi sin Gary Buseyja, kralja&boga osobno, Jake Busey! I za pomoćnicu ima sajko ženu-kilericu koja uglavnom šuti, valja high kickove i baca noževe!

Ne znam za vas, ali ja stvarno nisam vidio da netko danas snima ovako zabavne fistfight filmove – 'Road House 2' jako miriše na osamdesete, iako sadrži sve potrebne elemente modernog straight-to-video čušpajza, uključujući hip hop klišeje i plavokose glumice kao izišle iz nedjeljnih TV serija.

Ali tu su i lezbe u bazenu, zli odvjetnik, flešbekovi na učenje borilačkih vještina u djetinjstvu (jes!), rednek stereotipi, brutalni završni chickfight, lijepe močvare Louisiane i još ljepše žene…

Zaboravite na pitanja zašto je netko 17 godina nakon Swayzejeva čupanja grkljana prstima išao snimati nastavak, koji ionako nema smisla uspoređivati s izvornikom – isključite mozak i jednostavno uživajte.

Mladi Busey u raju

Mladi Busey u raju
Ništa bez treninga

Ništa bez treninga

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT