Home Arhiva ‘Rewind’ (2003)

‘Rewind’ (2003)

‘Rewind’ (2003)
0
0

Image

Samoća

Za razliku od ostalih, ja u životu nemam posebnih ciljeva ili snova. Imati san značilo bi da mi sada nešto nedostaje. Tako se ne može biti zadovoljan sa životom.

Briljantna crtica iz života usamljenog videotekara, kratki esej o ljubavi & životu i jedna od ponajboljih prokleto jednostavnih korejskih drama novijeg doba.
On završava pravni faks i dobiva dobar posao, ali ga ostavlja zbog rada u videoteci u kojoj, nostalgije li opake, ljudima iznajmljuje samo VHS-ice. Supruga ga je ostavila i ponovo se udaje za drugoga, ali jednog dana, tajanstvena žena počinje mu slati pisma na radno mjesto…

Gdje dolaze brojni živopisni likovi – mušterije traže novi film Stevena Seagala i korejsku hit-komediju 'My Wife Is A Gangster', klinke ga dave jer žele posuditi pornić, pijanac ga tlači svake večeri tražeći 300 wona za kupnju sojua, a tu je i djevojka koja je zabunom vratila svoj kućni seks video umjesto posuđenog filma…

A onda se naš junak iznenada ponovo zaljubi, shvativši da je ipak 'osuđen' na život izvan filmova. Ili možda ipak ne?

Jako, jako lijep film. I jako, jako tužan. Pravi skriveni dragulj. Dijamant.

Image

Ljubav
Image

Život

Image
Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT