Home Arhiva ‘Rambo – First Strike’ (1986)

‘Rambo – First Strike’ (1986)

‘Rambo – First Strike’ (1986)
0
0

Rambo

Rambo

Rambo crtić!

Eh, da smo ovo imali u sezoni kada smo stasali uz He-Mana, očiju priljepljenih uz večernje crtiće nedjeljom… No, nikad nije kasno za dobre stvari – 21 godinu nakon što je američkom televizijom prohujao crtić zasnovan na legendarnoj akcijskoj trilogiji, moje oči fiksirane su na svaki razdragano oslikani kadar.

Za sve kojima je pristup body countu igranih izvornika bio zabranjen zbog dobne granice majstori iz propagandne mašinerije reganovske amerike osamdesetih skuhali su crtić-verziju, s manje klanja, ali posve dostatnom dozom pucačine i eksplozija. A ni bildanje izvornika hrpetinom drugih bizarnih ideja nije izostalo – Rambo je ovdje član organizacije zvane The Force of Freedom, koja provodi američki intervencionizam boreći se po svijetu sa zlom organizacijom S.A.V.A.G.E., na čelu s Generalom Warhawkom.

Nezamislivi regrutacijski video i vanjskopolitička propaganda u jednom! Sik šit, u svakom pogledu!

Za sada sam pogledao tek prvu dvadesetominutnu epizodu od mnogih. Ako me ovih dana sretnete i dobre sam volje, znači da sam nastavio s doziranjem po principu svaki-dan-po jedna. Držat će nas na životu sve dok ne dođe prava stvar i četvrti igrani nastavak koji Stallone već debelo kuha nakon što je odložio boksačke rukavice o klin i ponovo uzeo šarca u ruke… 

Gud gajz

Gud gajz
Bed gajz

Bed gajz

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT