Home Arhiva ‘Rage Of The Ninja’ (1988)

‘Rage Of The Ninja’ (1988)

‘Rage Of The Ninja’ (1988)
2
0
Kako prepoznati ninju? Pa piše mu na čelu!

Kako prepoznati ninju? Pa piše mu na čelu!

Što bi mi bez ninja filmova?

Ponovo legendarni cut&paste majstor Godfrey Ho, sa još jednom ninja papazjanijom proizvedenom na klasični 'uzmi malo odasvud' način HK ninja eksploatacije osamdesetih. Spajanje više filmova u jedan možda je bio najluđi trend hongkonške kinematografije u zlatnoj eri, a ovdje je u sat i pol čušpajza pospajano najmanje dva, tri komada – red ninji, red pucačine, red seksa… Od svakog ponešto, za svakog ponešto – malo Kineza, malo Zapadnjaka, malo hladnog, malo vatrenog oružja…

Tako priča o potrazi za tajanstvenom ninja knjigom susreće taoca koji se zaljubi u svog otimača, a tu je i pljačka dragulja te klasični asortiman akrobatskog ludila, idiotskih dijaloga, suludo šlampave akcije i urnebesnog dubbinga. S neizbježnim začinom golotinje i seksa, popaljenog iz nekog zagubljenog Cat III filmića.

Brkati ninja u žutom koji roka iz uzija, osljepljivanje pivom, disko densing, besmislena količina gimnastičkih akrobacija, idiotska nestajanja, glazba maznuta iz svega na potezu od 'E.T.' do 'Strava u Ulici brijestova'… Pogledate li u riječnik pod 'zabava', vrlo je vjerojatno da ćete pronaći naslov ovog filma.

Ninja filmove vole i djeca i odrasli

Ninja filmove vole i djeca i odrasli
Akcija!

Akcija!

Image

(2)

tags:
Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT