Home Arhiva ‘Prostitute Killers’ (2000)

‘Prostitute Killers’ (2000)

‘Prostitute Killers’ (2000)
5
0

Prva minuta filma

Prva minuta filma

Mrtve prostitutke, nekrofilija, trijade i goloruko skalpiranje.

Tri lika s čudnim maskama siluju ženu, na glavu joj nataknu najlon vrećicu i dekapitiraju je mačetom. I sve to u prvih, decentno plavo toniranih minutu i petnaest sekundi filma, prije špice. Nakon takvog ulaza, film malo usporava, ali daje naslutiti što nas čeka – još jedan standardni Cat III s hrpom nasilnog seksa, trijadama, nekrofilijom i prilično 'zanimljivim' soundtrackom (trip hop i drumba).

Baš kao većina Cat III klasika, i ovaj je zapravo nekoliko filmova u jednom – od priče o trojici prijatelja koji iz hobija ubijaju i siluju prostitutke preko sadističke mafije koja zelenaši i iznuđuje lovu pa sve do ljubavnih afera (jedan od kilera ševi policajku koja istražuje slučaj), zapakiranih na vrhunsko jeftini i nonšalantni eksploatacijski način.

'Prostitute Killers' sadrži pokoje pišanje u usta, lupkanje oka ispadnutog iz duplje, batinanje baseball palicama te jednu ozloglašenu scenu golorukog skalpiranja i griženja komada glave prostitutke prilikom grupnog silovanja, ali i apsolutno antologijski product placement kakav sigurno nikada nećete vidjeti u zapadnjačkom filmu – veliki logo Calvina Kleina koji ponosno stoji u kadru na gaćama dok vlasnik dotičnog komada donjeg rublja kreće silovati mrtvu djevojku!

Samo u hongkonškim kinima, o da, samo u Aziji…

Uvod u nekrofiliju

Uvod u nekrofiliju
Mafijaški baseball

Mafijaški baseball

Image

(5)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT