Home Arhiva p-q-r-s-t ‘Tropic Of Cancer’ (1972)

‘Tropic Of Cancer’ (1972)

‘Tropic Of Cancer’ (1972)
2
0
Vruće je, ali tuširanje pomaže
Vruće je, ali tuširanje pomaže

‘Profinjena’ talijanska eksploatacija u svom najboljem, ljetnom izdanju.

Ništa nije bolje za ljetno gledanje od oznojenih, ultra-egzotičnih talijanskih trilera s početka sedamdesetih, a u kojima autentične karipske lokacije ‘nepoznatih svjetova’ (u ovom slučaju Haitija), kombinirane sa post-swinging 60’s soundtrackom, političkom nekorektnošću ere, elementima seksploatacije, voodoo horora, gialla i mondo ludila, garantiraju beskrajnu zabavu za sve kojima je ideja usijale relaksacije uz ispucali VHS daleko draža od hlađenja uz moderne blockbustere klimatiziranih multipleksa.

‘Tropic Of Cancer’ ima sve što jedan obožavatelj Žutog titla treba u svom životu – znanstvenika koji otkriva novu drogu i upada u mrežu zločina, borbe pijetlova i serviranje sirovog, dekapitiranog pijetla na bogataškoj večeri; tučnjavu na plesnom podiju, rituale s hrpom golih sisa i kastracijom bika…

Uključujući i debelog geja koji uzgaja paunove u svojoj vili s bazenom, sočne 70’s žene, halucinacije i međurasne seksualne fantazije, kao i Gabriela Tintija u jednog od glavnih uloga, čovjeka koji je oženio Lauru Gemser. Dovoljno?

Ajajajajaoooajajaj!
Ajajajajaoooajajaj!
Trippy naked shit
Trippy naked shit

 

 

 

 

 

(2)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT