Home Arhiva p-q-r-s-t ‘Tough Bitch’ ili ‘Žestoka kuja’ trailer

‘Tough Bitch’ ili ‘Žestoka kuja’ trailer

‘Tough Bitch’ ili ‘Žestoka kuja’ trailer
0
0

Žestoka kujaUdruga Trash snima film na mega ultra tajnoj lokaciji, u kojem se osniva Svemirska agencija, a zli Amerikanci žele uništiti pokušaj lansiranja prve i jedine posade na Mars!

Članovi varaždinske udruge Trash proteklih su nekoliko mjeseci u tajnosti, na ultra mega tajnoj lokaciji skrivenoj od znatiželjnih pogleda američkih tajnih špijuna američkih i drugih tajnih obavještajnih službi, snimali prve kadrove novog filma pod radnim naslovom “Tough Bitch” ili u slobodnom hrvatskom prijevodu “Žestoka kuja”!

Iako je američki predsjednik Barack Obama s gnušanjem odbacio optužbe da upravo SAD želi uništiti Udrugu Trash i njihov svemirski program nazvan SATUV (Svemirska agencija Trash udruge Varaždin), prema informacijama iz ultra mega tajnih izvora iz američke CIA-e doznajemo da upravo Amerikanci, potpomognuti plaćenicima iz cijelog svijeta, vrše napade na Udrugu Trash. Naime, Amerikanci su procijenili da ne smiju i ne žele izgubiti još jednu svemirsku utrku i spremni su na sve kako bi ostvarili svoje dijabolične planove.

WikiLeaks je objavio da su Amerikanci za rat protiv Udruge Trash unajmili i dijabolične “Balkanske lisice”, ultra mega tajnu žensku kontraobavještajnu skupinu koja je nastala za vrijeme Balkanskih ratova 90-ih godina prošlog stoljeća. Dijabolične i zle članice te skupine poznate su po svojoj zloći i dijaboličnom planiranju.

opširnije…

(0)

Marko Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

LEAVE YOUR COMMENT