Home Arhiva p-q-r-s-t ‘Top Mission’ (1987)

‘Top Mission’ (1987)

‘Top Mission’ (1987)
6
0
Glavni heroj. Najozbiljnije!

Glavni heroj. Najozbiljnije!

Godfrey Ho ponovo udara!

Da imam jako, jako puno novaca u životu, osnovao bih DVD kompaniju koja bi izdavala ovakve filmove u stilu Criteriona – ono, fensi izdanja s brdom dodataka, dokumentracima, esejima… Jedan tako fascinantan svijet kao što je neistraženo područje akcijskih B-simbioza Amerike, Hong Konga i Filipina iz osamdesetih zaslužuje božanski tretman – a na to podsjećaju i ovakvi zagubljeni biseri uz kategoriji tzv. party filmova.

Kako ne voljeti film koji već u svojoj prvoj minuti ima nevjerojatno poziranje akcijskog junaka, besmisleno pucanje i jedan par golih sisa!

Teško je reći o čemu se točno radi, jer izgleda kao da je netko lopatom nabacao nekoliko filmova na jednu hrpu, ali recimo da u paketu dobivate mitraljeze, teroriste, brkove, bijeg iz zatvora, osvetu, otmicu aviona, borbu protiv zle organizacije predvođene odmetnutim ninja agentom CIA-e, Bore Lee glumu i najgori casting ikada. Što bi više htjeli?

Sise u prvoj minuti filma

Sise u prvoj minuti filma
Komandosi u akciji

Komandosi u akciji

Image

(6)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT