Home Arhiva p-q-r-s-t ‘They Call Her Cleopatra Wong’ (1978)

‘They Call Her Cleopatra Wong’ (1978)

‘They Call Her Cleopatra Wong’ (1978)
0
0
Opatice – brkate i naoružane!

Opatice – brkate i naoružane!

Suludi sigapursko-filipinski kupus!

Cleopatra Wong klasična je 70's heroina – seksualno naelektrizirana i opasna s bilo kojom vrstom hladnog i toplog oružja, a posebice sa svojim rukama i nogama – no ovog puta po receptu Filipina i Singapura, jeftine C-eksploatacije koja posuđuje ne samo ono najbolje od žanra u koji pripada njezin temeljac 'Cleopatra Jones' (minus golotinja. Nažalost), već i od kung-fu naslijeđa, koliko i klasične američke i HK akcije. S glumom kao iz pornića i jednim od najsmješnijih dubbinga svih vremena!

U svom tom kaosu, naša junakinja, agentica INTERPOL-a, ima opasnu novu misiju – istražiti financijski terorizam i trag lažnog novca, koji je vodi sve do jedne od svetinja filipinskog društva: katoličke crkve! U čijem samostanu lažne opatice štancaju i dilaju falsifikate!

Egzotične lokacije (Filipini, Hong Kong i Singapur), naganjavanje u autima, motorima i žičarama; blesave tučnjave, negativac u crvenoj trenirci, velike naočale, brkati hrvači, funky soundtrack… Jednostavno neodoljivo.

Sama protiv milijun

Sama protiv milijun
Kakva borba!

Kakva borba!

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT