Home Arhiva p-q-r-s-t ‘The Strange Saga of Hiroshi the Freeloading Sex Machine’ (2005)

‘The Strange Saga of Hiroshi the Freeloading Sex Machine’ (2005)

‘The Strange Saga of Hiroshi the Freeloading Sex Machine’ (2005)
5
0
Gospe moja!

Gospe moja!

Ne pamtim da sam ikada gledao scenu seksa snimljenu u vrijeme potresa.

Ako netko pamti, neka podsjeti i mene, ali za sada, to ćete, uz puno drugih dirljivo bizarnih pinku ideja, pronaći samo u ovom filmu Yujija Tajirija, još jednoj arthouse drami koja je zapravo pinku eiga, a koja mi je savršeno sjela u raspoloženje nakon gledanja ‘L’amant’, kao puno vedrija, optimističnija i razigranija komadina ludog japanskog seksa. A i bliže je pravom konceptu pinku eige, sa svojih 60-ak minuta trajanja i dugim, naglašenim scenama seksa. Kao romantična seks komedija s nabijanjem krastavca u šupak i štrcanjem sperme oblikovane poput malog penisa, ravno u oko glavne junakinje.

A ona je samohrana majka čiji sin organizira popularna natjecanja sumo hrvanja sa cvrčcima. Lijepa mama zaljubi se u muškarca s kojim provodi dane i noći u krevetu (ispod njega, pokraj njega…), a zatim se izgubi u (predivno snimljenom, da ne zaboravim spomenuti) labirintu ljubavi, smrti, bubnjeva i cricket wrestlinga.

Jesam li spomenuo pravu pravcatu scenu lezbijskog seksa snimanu na pravom pravcatom groblju, usred bijelog dana? A spermu oblikovanu poput malog penisa, koja iz penisa leti ravno u oko glavne junakinje?

Groblje i romantika

Groblje i romantika
MILF

MILF

Image

(5)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT