Home Arhiva p-q-r-s-t ‘Sukeban Boy’ (2006)

‘Sukeban Boy’ (2006)

‘Sukeban Boy’ (2006)
1
0
One dolaze!

One dolaze!

Sukeban s penisom!

Kao vijerni i filmski educirani čitatelji Žutog titla, trebali bi do sada već biti dobro upoznati s velikim trendom sukeban filmova sedamdesetih, japanskih eksploatacijskih ludila koji su cijedili subkulturu maloljetničkih ženskih bandi, čije je samo postojanje utjerivalo strah u kosti tijekom čitavog desetljeća specifičnog urbanog ženskog nasilja. Sada, točnije 2006. godine, kultni redatelj Noboru Iguchi (‘The Machine Girl’) snima parodiju na žanr – sa seksi djevojkom koja zapravo nije djevojka, tj. agresivnom školarkom koja se s razlogom (zvanim: muda izmeðu nogu) ponaša kao muškarac!

Već se u prvih nekoliko minuta dogodi masovna tučnjava s povraćanjem u kameru i lica učesnika, jedan odgriz čitavog nosa i mlaćenje vlastite face, kako bi naša junakinja/junak izgledala što deformiranije, tj. muževnije. A to je tek početak!

Nakon što je/ga incestuozni otac bajker upiše u djevojačku školu, naš heroj/heroina je primoran/a snalaziti se u neprijateljskom okruženju prepunom huligana u suknji, a rezultat je puno golih sisa, bijelih gaćica, kung fu akcije, nokautiranja prdežom, kockanja na golim sisama, ping ponga s ispucanim mecima iz usta i još puno klasično apsurdnog i krvavog pinku humora koji morate vidjeti da bi vjerovali. Poput mesnatih mitraljeza koji izlaze i pucaju iz bradavica i nožnih batrljaka, recimo…

I kolcem i lancem...

I kolcem i lancem…
Vrijeme za sport

Vrijeme za sport

Image

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT