Home Arhiva p-q-r-s-t ‘Shuttle’ (2008)

‘Shuttle’ (2008)

‘Shuttle’ (2008)
0
0
Plavuše su in

Plavuše su in

Midnight Meat Shuttle.

Još jedan klasični survivalist horor koji je zapravo triler, a ja kažem – bring 'em on! Dajte po jedan ovakav svaki tjedan! Ako su dobri. A ovaj je sasvim dobar.

Ovog puta, imamo četvero mladih i jednog starog seronju, koji nakon povratka iz Meksika ulaze u aerodromski shuttle i žele ići kući, ali on baš i ne vozi rutom kojom bi trebao. Vrlo brzo shvate da su oteti, ali nije im jasno zašto – jasno im je jedino to, obzirom da im šofer vrlo krvavo daje do znanja, da će biti okrutno kažnjeni pokažu li neposluh i pokušaju li pobjeći.

Kuda idu i što kada stignu na cilj? Hoće li uopće stići na cilj, ako cilj postoji? U jednom komadu sigurno neće, jer neki gube dijelove tijela na samom početku mračne avanture…

Klasični jeftini, minimalistički triler s elementima iritantno iracionalnog ponašanja likova posuđenih iz klasičnog horor koncepta; dakle, vožnja koja će vas veseliti, živcirati, zabavljati i držati napetima. Školski i OK. Osim što je malo predug…

Aha, prsti

Aha, prsti
U šatlu, usred mraka...

U šatlu, usred mraka…

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT