Home Arhiva p-q-r-s-t ‘Samurai Princess’ (2009)

‘Samurai Princess’ (2009)

‘Samurai Princess’ (2009)
1
0

 

Mislim, dakle postojim

Mislim, dakle postojim

Novi ero guro iz radionice ekipe zaslužne za ‘Tokyo Gore Police’.

A svi znamo što to znači – tko ne zna, saznat će već u prve dvije o pol minute filma, tijekom kojih doživimo rezanje tijela na komade (počevši od ruku i nosa) i veliki obrok s kotlovinom ljudetine, plutajući mozak, oči… Doduše, u te dvije i pol minute jasno je da je ovo manji budžet od srodnih gorefest naslova unutar trenda, ali i to da ta činjenica neće zasmetati na predoziranju ultragore zajebancijom kakva se od ovakvog uratka i očekuje – osim onima koji su alergični na niskobudžetni japanski DV… ali ono ionako gledaju ‘Saw’, ili već nešto, a ne ovo, hehe…

Dakle, ‘Samurai Princess’ je još jedan ero guro cirkus bez kontrole, film u kojem je (za razliku od ‘Tokyo Gore Police’, koji je vjerojatno najinteligentniji u novom valu) priča manje važna, koliko je važna neprekidna izložba suludih ideja i Nishimurinih efekata. Ovog puta, imamo ženskog samuraja-androida, koji čita misli ravno iz tuđeg mozga te bacanjem svojih mehaničkih sisa komada lubanje neprijateljima! O da!

Ona se sveti silovateljima i ubojicama u alternativnom svijetu drevnog SF Japana, a sve što se događa na tom putu nemoguće je prepričati, stoga si učinite uslugu – ugodno se zavalite u fotelju i odgledajte ovih osamdesetak minuta čiste splatter zabave, s motorkama i škarama za živicu na mjestu noge, skulpturama od narezanih ljudskih tijela, ponešto seksa te neizostavnim fontanama krvi.

 

 

Ples na kiši (krvi)

Ples na kiši (krvi)
Mesnica je otvorena

Mesnica je otvorena

Image

 

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT