Home Arhiva p-q-r-s-t ‘Rise Of The Animals’ (2011)

‘Rise Of The Animals’ (2011)

‘Rise Of The Animals’ (2011)
1
0

Jedan manje!Animal attack za 21. stoljeće!

Ako će 21. stoljeće biti zapamćeno kao era amatera, pamtit ćemo ga i po ovom filmu, u kojem izostanak velikog redateljskog talenta i mikro-budžet ne stoje na putu iživljavanja pa gledamo sukobe sa svime od plišane divljači do korištenja prepariranih lovačkih trofeja u scenama krvave akcije. Plus jedna očajna CGI gorila. I medvjed.

Ovo je doslovno animal attack film – saga o svim životinjama koje su se jednog dana pobunile protiv ljudi te odlučile zajedničkim snagama istrijebiti našu vrstu.

Debilni efekti i prolivene kante krvi najbolji su dio filma; srećom ima toga podosta u tih sedamdesetak minuta pa se da nekako probaviti katastrofalan ostatak, sve od glume, promašenog humora i iritantnog soundtracka do priče o dva prijatelja koji ganjaju žemske dok se događaju sranja. No kamera je iznenađujuće dobra za nešto ovako šlampavo i ima obračun s pomahnitalim kornjačama pa je gledljiviji od većine sličnog sranja, iako esencijalno pripada toj kategoriji.

Jedna manje!

Znate li gdje je najbliži šoping centar?

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT