Home Arhiva ‘Nudist Colony Of The Dead’ (1991.)

‘Nudist Colony Of The Dead’ (1991.)

‘Nudist Colony Of The Dead’ (1991.)
9
0

ImageJedan od onih koji ćete pogledati samo zbog naslova, ali nakon što odgledate nećete toliko plakati za sat i pol (nedajbože dva) sata svog života. Iako, ruku na srce, ovo ponekad zna biti toliko debilno da se i sami pitate što vam tolika količina debilane treba u životu.

Al’ mjuzikl sa zombijima (snimljen 10 godina prije ‘Katakurisa’!) se mora gledati, posebno kad se radi o nudistima kojima kršćanski fanatici uz pomoć suda oduzimaju nudistički kamp, nakon čega se golaći ubiju kako bi mogli ustati iz groba i ubijati kršćanske izletnike koji kampiraju na njihovom bivšem terenu.

Sve to uz babu koja šamara ljude sa svojim sisama obješenim do koljena (doslovno), razgovor s odrezanom glavom, lijevanje cementa u usta, urnebesno citiranje Biblije i nabijanje iste u grlo te puno sjajnih glazbeno-scenskih točaka.

‘Nudist Colony Of The Dead’ režirao je Mark Pirro (Pirromont Pictures), autor filmova kao što su ‘Polish Vampire In Burbank’ (1985.), ‘Curse Of The Queerwolf’ (1988.) i ‘Rectuma’ (2004.). ‘Rectuma’ je njegov veliki hit o divovskoj guzici koja razara Los Angeles.

ImageImage

(9)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT