Home Arhiva ‘Monster Man’ (2003)

‘Monster Man’ (2003)

‘Monster Man’ (2003)
2
0

Image

Fuck you verimač!

E, ovo je zanimljiva stvar. S jedne strane, imamo horor koji nije strašan, a s druge komediju koja je tek mjestimično duhovita. No ipak se na kraju nekako pokrpa.

Niskobudžetni tinejdžerski tulum u kojem se kombiniraju neke antologijsko odvratne fore (lizanje rane mrtve životinje u snu, primjerice, jer je naš junak zamislio kako svoj jezik trlja o klitoris žene o kojoj sniva mokre sne…), puno (previše) blebetanja koje bi trebalo prouzročiti ha-ha efekt i, srećom, jaaako iskupljujućih posljednjih pola sata, koje kombiniraju kretenariju temeljnog objašnjenja s posvetama 'Teksaškom masakru' i prilično odličnim gore cirkusom.

U svakom slučaju, priča je ovo o dva mladića – kako to već biva, jedan brbljavi 'slobodnjak' i jedan mutavi šmokljan – koji kreću na road trip, ne bi li ih iznenada počeo proganjati veliki monster truck, znate već, oni kamioni s gigantskim kotačima.

S vremenom doznaju da je za volanom mrcine lik koji sliči na frontmena grupe Slipknot pa kreće show koji nije pretjerano pametan i ponekad iznimno iritira, ali niti jednog trenutka nije dosadan. A tu su i gradić prepun muškaraca bez udova, pomalo kanibalizma, avanture u zasranom javnom WC-u s rupom za guranje kite, seksi darkerica, rednek policajac, migoljenje ispod iskasapljenog leša, sotonistički rituali, guranje šake u utrobu u potrazi za progutanim ključem, dašak incesta i genijalan kraj.

Image

Ljubavni zagrljaj
Image

Corey Taylor? Skoro

Image

(2)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT