Home Arhiva ‘Lady Furious’ (2012)

‘Lady Furious’ (2012)

‘Lady Furious’ (2012)
5
0
Najbolji kadar u filmu
Najbolji kadar u filmu

Korejski akcić, s jednom heroinom i dva debila.

Kakva je ovo papazjanija od filma – heroina iz naslova, opaka policajka koja mlati muškarce noseći dugi kaput i sunčane naočale, spala je na sporednu ulogu, u osnovi hiperkulersku karikaturu koja se pojavi onda kada na ekranu ne pili iritantni par kretena, kriminalaca koji su tek izašli iz zatvora, a već nabasali na leš i kovčeg pun droge.

‘Lady Furious’ je jedan od onih B-filmova kakve rijetko imamo prilike gledati iz korejske ponude, tamošnji ekvivalent STV akcića pomiješanog s komedijom, blesav, ali na neku bizarnu foru dovoljno šarmantan da mu date šansu čak i onda kada ide na živce. Jer na svaku glupu foru i razvučenu besmislicu dođe pokoje bacanje noževa u borilačkim masovkama.

Debilana s kolosalnom akcijom u finalu, prilično uprskanom jadnom režijom i glazbom, ali i relativno zabavan pogled na onaj dio korejske filmske scene koji inače ne vidimo tako često.

Palice bez bejzbola
Palice bez bejzbola
Motorke i ljudetina
Motorke i ljudetina

(5)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT