Home Arhiva ‘Kiss me quick!’ (1964)

‘Kiss me quick!’ (1964)

‘Kiss me quick!’ (1964)
0
0

Već toliko puta oproban recept. Uloži u film malo dolara, pokaži mnogo grudi i zaradi hrpu novaca.

hm...

hm…
Dr. Breedlove, glavom i frizurom

Dr. Breedlove, glavom i frizurom

Priča je veoma jednostavna i na tragu bezbrojnih SF filmova pedesetih i šezdesetih, ali s malo luđim zapletom. Sterilox, alien dvospolne prirode, stiže na zemlju s planete Buttless kako bi kupio perfektne žene čija bi sudbina bila postati služavke. Teleportacijom završava u odajama ludog znanstvenika Dr. Beedlova koji odmah prihvaća zadatak da usluži gosta i prikaže mu neke od svojih najboljih ženskih primjeraka pomoću kamera koje se nalaze u sobama gdje se djevojke kupaju, žive, vježbaju… Gotovo odmah ekran preplave polugole djevojke…

Image

Jao dobrih treba!
Image

Izaberi mene, izaberi mene

Što reći? Morate pogledati da bi ste povjerovali. Ekstremno jeftin film, nacrtani zidovi, loše frizure, kartonska scenografija, maske čudovišta koje se vjerojatno mogu na pijaci kupiti za dva dolara i mnogo, mnogo polugolih djevojaka. Nažalost u filmu se ništa neće vidjeti dalje od toplesa iako je bilo dosta potencijala. Alien (isti Stan Laurel) s metalnom zdjelom na glavi, ludi znanstvenik po uzoru na Dr. Strangelovea (naci ruka), tu je i cameo grofa Drakule, mumije i Frankensteina koji je promijenio spol, sada je Fanniestein. Djevojke skoro i da ne govore u filmu stoga glavnu riječ vodi šovinistički dvojac Sterilox – Breedlove. Svi dijalozi su zapravo hrpa loših i neukusnih šala, seksističkih viceva i uvreda na račun ženskog intelekta i tijela. Recimo, alien pita da li neka od ovih djevojaka koje bi trebale biti sluškinje ima visok IQ, a Breedlove odgovara: kad se kupuje zaprežna životinja, ne pita se zna li svirati klavir. Jedna od rijetkih linija koje izgovaraju žene je: Poljubi me odmah!

Film je očito besmislen, ali sva sreća traje nešto više od 60 minuta, tako da vrijeme brzo proleti jer zaista nakon određenog vremena postaje naporno gledati svu tu golotinju koja ne vodi nikamo (preporučujem fast forward, ali paziti da ne preskočite nekoliko šala za nasmijat se).
Isključite mozak i uživajte u ovome monster nudie filmu. Definitivno nije za feministice.

Image

Fannie bi plesala
Image

Svršetak

Image

(0)

LEAVE YOUR COMMENT