Home Arhiva k-l-m-n-o ‘Oh! My Zombie Mermaid’ (2004)

‘Oh! My Zombie Mermaid’ (2004)

‘Oh! My Zombie Mermaid’ (2004)
0
0
Nabrijanije od UFC-a

Nabrijanije od UFC-a

Zombiji, kečeri i japansko veselje!

Kad vam netko kaže 'gle, film o zombi sireni!', očekujete nešto drugo – recimo, još jedno jeftino V-Cinema ludilo u kojem se za male pare i uz puno entuzijazma cijedi činjenica da se u povijesti zombimanije još nitko nije dosjetio naporaviti nešto i o zombi-sirenama! Ako zanemarimo najbolji dio serijala 'Guinea Pig'…

Đenje, đenje – ovo je nešto potpuno drugačije, japanski film o wrestlingu u svijetu 'igrica fajtova', s pristojnim budžetom, a u kojem se usput nalazi i jedna zombi sirena! Dakle, premisa klasičnog borilačkog filma osamdesetih (fajter prinuđen boriti se u opasnim, smrtonosnim nio-po-nivo borbama kako bi pomogao bolesnoj supruzi) ovdje je malo podebljana čudnom transformacijom, još čudnijim kečerima, zlom mafijom reality televizije i jednom osvetom.

Sve počinje bizarnim sukobom wrestlera na kućnom tulumu, tijekom kojeg se supruga našeg junaka ozlijedi te oboli od neobjašnjive bolesti – postaje zombi-sirena u bolničkom krevetu! On mora zaraditi novce…

Tipično razigrani japanski miks B-akcije, sporta, horora, komedije i drame, s naglaskom na akciju i s jako, jako malo zombi sirene, unatoč navlakuši od naslova.

Eat this!

Eat this!
Zombi sirena. Navodno.

Zombi sirena. Navodno.

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT