Home Arhiva k-l-m-n-o ‘Night Of The Demons’ (2009)

‘Night Of The Demons’ (2009)

‘Night Of The Demons’ (2009)
9
0

Dobra večer, koga trebate?Amputirajte si mozak, barem na sat i pol.

Pa ćete možda nešto i izvući iz ovog… generalno dosta odbojnog i lošeg remakea jedne od najdražih nam horor-komedija osamdesetih, no ako zanemarimo to koliko je original bio razigran i zabavan, možda se i zabavimo uz ovaj.

Jer, ma koliko mana on imao – od nepodnošljivog Edwarda Furlonga koji je jedan od onih džanki-fenomena koji se debljaju što se više rokaju, a koji ovdje glumi kao da će svakog trena zaspati i ispasti iz kadra, do gotovo nasilne potrebe da se bude cool, kontraverzan i über-seksi – ostaje nam devedeset minuta dobrih sisa i solidne krvi.

A sise su posvuda – od tri glavne heroine koje izgledaju kao da su odbjegle s alt.porno seta i četvrte goth antiheroine koju znamo iz ‘Američke pite’ te svih seksualnih kombinacija (žvaljenja na relaciji žensko-muško, žensko-žensko pa čak i muško-muško) brzo se prešaltamo na gorefest, kada studenti zarobljeni u ukletoj kući nakon propalog tuluma organiziranog za Noć vještica počinju borbu protiv zlih demona.

Furlong na autopilotu
Seks je zlo

Borba uključuje sve od riganja crva po leđima demonolike partnerice za vrijeme seksa preko otkidanja sise noktima, guljenja cijelog lica s lubanje zubima i davljenja pipcima koji izlijeću iz sisa zategnutih u korzet do nove verzije kultne scene s ružem za usne.

Svetogrđe ako se gleda kao remake, ali skroz zabavni seksi-horor, ako ga se gleda bez velikih očekivanja.

Slut-fest!

Gore-fest!

(9)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT